onsdag 11 april 2012

allt på en gång

Här kommer nog allt på en å samma gång.

Påskhelgen var fantastisk.
Fredagen spenderades hos min fina vän apan ute i Täby med tacos och filmer.
Under lördagen mötte jag upp syster å hennes flicka för att åka ut till bästa Johan ute i kummelnäs och grilla och ha det trevligt. Tyvärr är det inte de enklaste för mej att resa omkring, så magen sa upp sej totalt och vart strandsatta i täby c i väntat på lift hem till Johan... Två timmar senare och ex antal toa besök så åkte bilen ut till Johan i skogen (nacka/värmdö hållet...)
Hade jätte trevligt, god mat åter igen massa skratt och bra musik. Dock blev det lite för mycket vin i min kropp så pratet blev allt från arg på nån person till skratt till puss å kram till gråt å panik över min cancer som jag då satt å berättade om. Slutade med att Johan bärde mej till sängen så natti natti. hehe som sagt lite mycket vin. 
Men jag hade verkligen jätte mysigt och jätte trevligt båda dagarna.
Det var så skönt att komma hemifrån först å främst och sen kunna umgås med alla fina underbara människor som funnits vid min sida och skratta, å le å gråta å bara ha en awesome kväll. Det var länge sen och ja uppskattar det verkligen.
Avslutade påskhelgen med film å mys hemma hos exet på söder. Helt awesome.
Påsken var med andra ord awesome. :P

Jag har mina bra dagar men jag har även riktigt dåliga veckor...
Dom kommer och går och jag kämpar verkligen för att hålla dom glada dagarna ofta men inte helt enkelt. Vissa dagar går det bara inte, ja kommer inte ur sängen... Jag kommer inte ut å umgås för ja mår helt enkelt för dåligt och/eller ja har bara ingen lust eller ork till att göra något. Har väldigt svårt att hitta den där livsglädjen igen. Jag vet vad som får mej glad... Jag vet vad jag borde göra å inte (för de mesta) men jag finner varken ork eller ro i mej själv. Vilket slutar med sängläge i några dar i veckan.

Sen att ja inte kan äta är en annan femma... Jag har ju då ätstörning (anorexi) sedan tidig ålder, under behandlingen sågs den inte till däremot slog den stenhårt efteråt. Ja kan inte äta pga just ätstörningen eller så mår ja bara dåligt utav att äta just för den anledningen att ja höll mej under kontroll så att säga under behandling.. Jag åt så gott ja kunde och hålla mej frisk och kämpa på å allt de där under behandlingen..... Jag fick nog nån form utav bakslag på det nu istället..Har jätte svårt att äta.


Nu har jag precis kommit hem från en lång dag !
Började med att ja knappt sovit något alls under natten.. Japps, jag har även sömnproblem.
Upp å hoppa kl nio för att åka å träffa min PT (personliga Tränare) hem igen och vila upp mej så ja orkar ta mej till Ung Cancer träffen. Det gick bra, trots att humöret inte var det bästa så hade ja lika trevligt som alltid med tjejerna. Prata om allt å inget som vanligt<3 hår och smink å prova lite. Fick med oss en goodie bag hem =)

Så nu sitter jag å är helt slut i kropp å själ.
Ska nog dricka upp mitt te och krypa ner i sängen...

2 kommentarer: