lördag 13 oktober 2012

Nervös som ett vrak.

Imårn bär det av till Göteborg. Sova hos en kompis för att måndag morgon ta mej ut till brännö.
Jag är ett nerv vrak just nu, packar å tvättar det ja behöver ha med mej... Och magen har fjärilar i sej. Jag hatar att resa iväg. Jag får verkligen res feber illa som attans.. Mår illa, kan inte äta, stressad trots att ja planerat allt i god tid å behöver ej oroa mej. men endå..
Så jag hatar att åka iväg samtidigt som jag är mycket glad över denna resa. Jag längtar och ser verkligen fram emot detta. Men res feber till tusen å är inte direkt lätt att ha att göra med idag.

Packa det sista bara, sen försöka sova... Lär bli en vaken natt. Ja känner mej själv tyvärr. Bästa vore vell något som tar bort stressen... meeeeen ne.
så stressar å har mej i brist på kontroll över mina känslor.

Tåget går 8.10 imårn bitti. =) 

kommer uppdatera från Göteborg hoppas jag om min mobil internet fungerar de vill säga haha. kommer juh vara på en ö nånstans... men annrs kommer det när jag kommit hem igen =)

Här är länken till Brännö, cancer rehab =) 
http://www.livslust.net/

2 kommentarer:

  1. Vad spännande att du ska få åka på rehab, det ska jag med. Ser verkligen fram mot det och att kanske få träffa andra i samma situation.
    Ha det så bra på Brännö! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hade verklgen en fantastiska resa.
      Ja, de är verkligen en underbar resa man ta sej genom när man är där. Hoppas du får en sjukt bra tid på brännö, precis som jag haft.
      Kärlek.

      Radera