tisdag 20 november 2012

dags att rensa

Nu jävlar är det dag.
Bort med negativa människor, alla måsten, sånt som tar upp onödig tid å inte ger något endå..

Så inom en kort kort stund... kommer crapbook hamna på is. Kommer ej ta bort den direkt... Bara inte vara där .... Däremot kommer jag finnas via mejl, bloggen, instagram. och självklart på mobilen.
Ja kanske borde ta bort instagram oxå, men ja gillar min instagram... så den får stanna. den är inget mer än bilder jag vill se, eller jag vill lägga upp. vill ja inte så sedå går ja bara inte in... Så där stannar jag =)

Bloggen ska bli lite mera såklart.  Då jag kommer gå in i en tuff period med hårt arbete på MEJ , MEJ SJÄLV OCH JAG ! allt från träning, hälsa må bra i hjärtat till lugn å ro och bråttas med min sociala fobi å torg skräck. Samt kanske jag en vacker dag kan åka tunnelbana utan att få hysterisk panik...
Jag vill verkligen tillbaka till ett nästan så gott som normalt liv ja kan. Och ja saknar verkligen mitt jobb enormt mycket.


Det är vad jag kommer göra. 
Har en sista grej på ung cancer Stockholm´s gruppens bara med tränings kompis. men sen är FB på is. Jag kommer inte gå in om ja inte måste få tag på Ung cancer i Stockholm å då menar ja mera en viss person ja kanske inte har numret till som ja vill prata med ... Bra va.

Dags att ta hand om TESSAN HJÄRTA och inte alla andra. 


Startar idag men lite pyssel och fix hemma i lägenheten. ^^ 


1 kommentar:

  1. Självklart så går det bra i nästa vecka. Vart bor du nu då? Tänkte på hur du ska få grejerna.
    Dofterna får du så klart lukta på innan du bestämmer dig :)

    SvaraRadera