tisdag 13 augusti 2013

Happinessssss !!!!!!!!!!!!


Såå himla glaaaad idag =)


Fick beskedet från skolan idag, då jag var reserv så kom det lite senare.. ja trodde inte jag skulle komma in detta året och behöva söka tills nästa. Vilket jag även intalade mej själv och började planera jobbandet och allt sånt. BOM POW IM AWESOME! Skolan början NÄSTA VECKA på torsdag ^^
Såååååå himla nice. Tråkiga är att det är en distans kurs på två år.. så varannan vecka kommer jag spendera tre dagar i vessingebro, Katrinebergs folkhögskola. ( Ligger några mil utanför falkenberg... ) Annrs e det helt okej, och jag är sjukt taggad. Friskvård och Hälsa heter linjen jag ska gå. i slutändan blir jag licenserad Hälsocoach. 

Kommer till en början att bo kvar i sthlm där jag nu bor.. sen får jag se hur det ser ut om ja flyttar till andra sidan landet eller kanske bosätter mej i götet som är liiiite närmare skolan än sthlm ;) Men men det får jag se hur det blir... Så nu är det bara att fixa så mycket jag bara kan med CSN och sociala, då jag inte har en aning hur detta kommer sluta plus min nuvarande 50% sjukskrivning.. suck. det blir en hård dag imårn med alla samtal hit å dit... men jag hoppas det löser sej ganska hyffsat endå. Och chefen på jobbet är jätte glad att jag in på utbildningen hihi och jag har jobbet kvar såklart..


åååh såå glaaaaad just nu =)





1 kommentar:

  1. Hej!

    Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är sjukskriven.

    Du kan ha rätt till ersättning från oss om du jobbar på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

    Här kan du läsa mer om vår sjukförsäkring: www.afaforsakring.se/sjukforsakring

    Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.

    Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
    www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

    Vänliga hälsningar
    Fredrik
    AFA Försäkring

    SvaraRadera